Pianisten

Jeg tilbyder klavermusik til fx bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage, receptioner, forretningsmiddage, kongresser og firmafester. Enten alene eller som en del af Korsbæk-trioen eller Elkjær Trio.

Mit repetoire spænder vidt og består bl.a. af “lettere” klassisk musik, musicals, evergreens, Disney-sange, revyviser og årstidssange.

Jeg spiller dæmpet klavermusik af høj musikalsk kvalitet og forsøger ikke på at “styre” festen. Jeg spiller ikke på el-orgel eller keyboards med rytmeboks, og jeg spiller ikke skålesange eller valsepotpourrier. Men jeg spiller selvfølgelig med på de sange, som I eller jeres gæster medbringer.

Hvis der er et brugbart akustisk klaver eller flygel der, hvor arrangementet skal holdes, spiller jeg helst på det. Ellers medbringer jeg et digitalt klaver.

Eksempel på Repetoireliste – Dinnermusik

Herunder er 4 små live-optagelser fra et arrangement på Hotel Phønix i Aalborg.
Klik på den røde cirkel for at afspille.

New York, New York
Frank Sinatra

Alla Turca
W. A. Mozart

Take It Easy
Leo Mathisen

Elvira Madigan
W. A. Mozart

Minikoncert / musikalsk indslag

Jeg hjælper gerne med at arrangere en minikoncert eller et musikalsk indslag i forbindelse med et arrangement: En violinromance, muntre toner fra en tværfløjte, musik for soloklaver eller en sanger, der synger den sang, der har særlig betydning for netop dig eller jer. Indslaget kan arrangeres som en overraskelse til bruden, gommen, brudeparret, fødselaren eller chefen og mulighederne er mange. Jeg har et stort netværk af professionelle instrumentalister og sangere, som jeg samarbejder med – både inden for den klassiske og rytmiske musik.

“At spille op til dans!”

Når der skal spilles op til dans er det “fedeste” helt klart at have et helt band bestående af 4-5 personer (eller flere!) Men der kan være mange grunde til at kigge efter andre muligheder: Et band er dyrt og fylder mange kvadrat-meter i rummet. Hvis det er er fest med få deltagere kan det også virke lidt voldsomt med et helt orkester. Sidst, men ikke mindst spiller et band ofte meget højt, simpelthen af den grund, at et trommesæt “larmer” meget og de øvrige instrumenter derfor også er nødt til at “skrue godt op”, for at lyden balancerer. Men der er ingen tvivl om at et band er den ultimative løsning!

Mit tilbud er en blanding af en jukeboks og livemusik: Live-vokal backet op af et pre-indspillet orkester i høj kvalitet. Musikken ligger på en bærbar computer og vokalen leverer jeg på stedet! Så er der dømt feststemning! Jeg er ikke en DJ, jeg er ikke en jukeboks og jeg er ikke et helt band: Jeg er en blanding af det hele! Og jeg skal nok vælge et repetoire, som passer til enhver smag og alder. Jeg har et meget stort repetoire, så jeg omhyggeligt kan udvælge de numre, der fylder dansegulvet til jeres arrangement eller fest. Jeg fylder ikke så meget som et helt band, og jeg spiller ikke nødvendigvis så tordnende højt, at farmor får høreskade, men jeg gi’r den gas. (Og jeg kan godt spille højt, hvis I vil have det!)

Eksempel på Repetoire – Dansemusik

Herunder er 3 små optagelser. Klik på den røde cirkel for at afspille.

Hound Dog
Elvis Presley

Disco Tango
Tommy Seebach

Sugar And Spice
The Searchers

Mit setup fungerer ligesom et Karaokeanlæg, så hvis brudgommen, fødselaren, direktøren eller en af gæsterne ud på de små timer får lyst til at synge en serenade, vælger I blot sangen fra en liste på over 1000 numre, griber mikrofonen (sangens tekst står på skærmen) – og så er I stjerner for en nat!